'MARŠ VAN IZ RIJEKE'

Armada i Kvarner su na nogama; Navijači bjesni nakon poraza Rijeke u kupu: ‘Ja ovo više ne mogu gledati’

Foto: Nel Pvletić/Pixsell

Navijači su mahom razočarani igrom i rezultatima svojih miljenika, a igračima i treneru poručuju kako se ne moraju ni vraćati u Rijeku.

Rijeka je s 2:1 izgubila na gostovanju kod BSK Bijelog Brda i tako ispala iz Hrvatskog nogometnog kupa. Poveli su Riječani već u šestoj minuti golom Lunette, ali to je bilo sve što su uspjeli napraviti kod drugoligaša.

Marc Tokich u 10. i Dario Pudić u 75. zabijaju za BSK i vode svoju momčad u četvrtfinale. Armadi nije dobro sjeo novi poraz njihovih miljenika pa su već na tribinama izrazili svoje nezadovoljstvo stihovima: “Vratite nam našu Rijeku, od ove nam suze teku”. Uz to, čuli su se i povici “Marš van iz Rijeke”, te “Dobit ćete batine”.

Navijači Rijeke su svoje nezadovoljstvo izrazili i na Facebook stranici svojeg omiljenog kluba gdje nisu štedjeli ni Sersea Cosmija ni njegove igrače.

“Do kada ovi igrači misle sramotiti Rijeku? Nije da igrači neće nego oni jednostavno ne znaju, panjevi na terenu, čim prije potjerati najmanje 10 panjeva”, napisao je jedan od navijača dok se drugi zapitao: “Jel‘ Cosmi još u klubu?”.

“Ima smisla…fokusirani ste na prvenstvo.”

Treći je navijač pak pozvao Cosmija da ispuni obećanje i potjera sve na polusezoni.

“Daj potjeraj sve u 3.p.m. Pusti nam igrače koji će pustit krv i znoj na terenu, a ovi što su tu ne zaslužuju dres Rijeke. Nadam se kompletnoj čistki svlačionice.”

Rijeka je uznemirila čak i one koji nogomet ne prate.

“Ovo više nije normalno, ja nogomet ne volim, ali nemorem više gledat kako se moj muž živcira zbog Rijeke”, napisala je zabrinuta supruga jednog od navijača.

Komentarima je dominirao i sarkazam

“Nema veze što nismo uspjeli napravit senzaciju protiv Brda. Vidjelo se zalaganje i htjenje ekipe. Utakmica je bila muška, tvrda neizvjesna, barem se nismo osramotili. Glavu gore”, poručio je jedan od navijača, a drugi dodao:

“Bijelo Brdo nam je uvijek bio rival”, nastavio je treći, a četvrti napisao: ‘Bijelo Brdo – Bijelo krdo 2:1‘.

“Najpametnije da se ne vraćaju u Rijeku, ne zaslužuju da nose dres Rijeke.Tako se ne igra za ovaj klub. Komplet ekipu sa stručnim stožerom raspustiti, ima juniora,dati im šansu”.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari