OVO NEMAJU NI MNOGI PRVOLIGAŠI: Orijent 1919 na sjajan način obnovio web stranice!

Danas su posjetiteljima na korištenje puštene obnovljene web-stranice službenog portala HNK Orijent 1919 – i izgledaju fantastično!

Dizajnirane u pretežito crvenoj boji, tradicionalnoj boji momčadi s Krimeje, stranice donose uobičajene rubrike kakve imaju stranice sportskog kluba (vijesti, rezultati, tablice, info o momčadi, kutak za navijače…) no sada je sve to predstavljeno publici u puno funkcionalnijem i preglednijem izdanju. (OVDJE)

Novost weba je i ta da donosi pune izvještaje s ligaških utakmica Crvenih s Krimeje, a pored jasno istaknutih poveznica na stranice kluba na društvenim mrežama (Facebook, Instagram) tu je i poziv navijačima na sudjelovanje u kreiranju web stranica slanjem fotografija odnosno na aktivno praćenje kluba na društvenim mrežama.

„Jasno, pregledno i dopadljivo“ bila je ideja-vodilja dizajnera i webmastera koji stoje iza novih stranica Orijenta 1919 pa nema nikakvih razloga za njihovu „sramežljivost“.

Mi im i ovim putem čestitamo!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari