IDE U SAMOIZOLACIJU

Ivan Perišić ima koronu! Propušta susret sa Španjolcima

Pixsell

Perišić će provesti 10 dana u samoizolaciji

Ivan Perišić pozitivan je na koronavirus. Liječnička služba reprezentacije izolirala je Ivana od drugih članova reprezentacije te je odmah detaljno o situaciji obavijestila nadležnu epidemiološku službu, uz dokaze o poštivanju svih mjera zaštite od širenja koronavirusa, priopćio je HNS.

Perišić će provesti 10 dana u samoizolaciji te u tom razdoblju neće konkurirati za utakmice hrvatske reprezentacije.

Iz HNS-a kažu da su svi ostali reprezentativci, članovi stožera i delegacije su negativni. Reprezentacija u 10:35 ima let iz Pule u Kopenhagen gdje u ponedjeljak 28. lipnja igra utakmicu osmine finala Europskog prvenstva protiv Španjolske.

Velik je to udarac za izbornika Zlatka Dalića i ‘vatrene’ uoči dvoboja osmine finala protiv Španjolaca, jer je Perišić bio jedan od najboljih igrača Hrvatske u grupnoj fazi natjecanja. Bio je strijelac izjednačujućeg pogotka u remiju (1-1) s Česima te asistent kod prvog i strijelac trećeg gola u pobjedi (3-1) nad Škotima u Glasgowu, kojom je hrvatska reprezentacija izborila nastup u osmini finala.

Uspiju li ‘vatreni’ izboriti mjesto u četvrtfinalu, Perišić neće moći konkurirati ni za tu utakmicu, koja je na rasporedu 2. srpnja, kao ni za eventualni nastup u polufinalu, 6. srpnja, što je posljednji dan Perišićeve samoizolacije.

Hrvatska će protiv Španjolske igrati u ponedjeljak, 28. lipnja, u 18 sati, na Parken stadionu u Kopenhagenu, gdje će hrvatski nogometaši otputovati u nedjelju, u 10.35 sati, letom iz Pule.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari