VEČER ZA PAMĆENJE

Galerija | Navijačka ‘rapsodija’ na Rujevici: Još jedna europska pobjeda Rijeke izvojevana u nezaboravnoj atmosferi ekstatičnog navijanja

Nogometaši Rijeke pobijedili su B36 Torshvan 2:0 u uzvratnoj utakmici trećeg pretkola Konferencijske lige i tako osigurala plasman u playoff ukupnim rezultatom 5:1

Ono što će se s ove utakmice posebno pamtiti je još jedna večer u kojoj su bili odlični oni na travnjaku – ali briljantni i oni na tribinama!

Armada je davala ritam, a ekstatično navijanje, pljesak i pjesma odzvanjali su sa svih strana rujevičke ljepotice – kako za vrijeme utakmice, tako i duboko u ‘sudačkoj nadoknadi’ kada su navijači ostalu još dugo slaviti sa svojim ljubimcima u bijelim dresovima.

Ali, iznenađujuće, ovoga puta slavilo se nakon utakmice i s igračima u žutim dresovima! Igrači i članovi stručnog stožera B36 Torshavna bili su toliko oduševljeni atmosferom na Rujevici i navijanjem Riječana da su još dugo ostali na travnjaku pozdravljati navijače, uključujući i one najvatrenije sa sjeverne tribine!

Nisu im Riječani ostali dužni – i ljudi u žutom nagrađeni su za ovaj potez dugim pljeskom koji je odzvanjao sa svih tribina.

Koliko je sjajna atmosfera bila sinoć na stadionu možete vidjeti i u našoj fotogaleriji.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari