PREMIER LIGA Andrej Karamarić u 7. kolu ubilježio prve prvenstvene minute za Leicester City

Andrej Kramarić

Hrvatski reprezentativac i bivši golgeter Rijeke Andrej Karamarić u 7. kolu engleske Premier lige ubilježio je prve prvenstvene minute za svoj Leicester City, ušavši u igru u 78. minuti kada je Leicesterov suparnik Arsenal imao već „debelu“ prednost 4:1, uz tri zgoditka Alexisa Sancheza koji je uz pomoć Walcotta poništio početno vodstvo domaćina (Vardy, 13.)

U pretposljednjoj minuti Vardy je uspio smanjiti na 2:4, ali je Arsenal – kada je Leicester bezglavo krenuo naprijed po novi gol – u trećoj minuti sudačke nadoknade „zabetonirao“ pobjedu golom Girouda za konačnih 2:5.

Unatoč porazu, Leicester i dalje uživa u sjajnom startu u sezonu, jer nakon sedam kola drži odlično šesto mjesto!

Manchester City doživio je drugi poraz zaredom, ovoga puta nad dosad vodećim Cityjem osladio se pobjedom odlični Tottenham (4:1), pa je priliku iskoristio drugi klub iz Manchestera, United, probivši se na sam vrh prvenstvene ljestvice nakon sigurne pobjede nad Sunderlandom 3:0.

West Ham Slavena Bilića i dalje puno bolje igra u gostima protiv favorita – i danas je kući izvukao samo 1:1 protiv Norwicha, i to u posljednjoj minuti sučeve nadoknade! Ipak, i s bodom West Ham je zadržao sjajno treće mjesto na ljestvici.

Slaven Bilić već je debelo potcrtan u bilježnicama vlasnika daleko bogatijih klubova od West Hama…

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari