TEATAR NA POLJUDU: Čolak dobio crveni karton zbog glume Hajdukova vratara dostojne nagrade Oscar!

Foto: Ilustracija

Nakon što je pokupio loptu ispred Čolaka mladi Hajdukov vratar Karlo Letica pao je kao pokošen i počeo se previjati po travi kao da ga je – udario grom

Bilo bi smiješno da nije žalosno, i da zbog glume Hajdukova vratara Karla Letice Marko Antonio Čolak, sve bolji Rijekin vođa navale, nije dobio drugi žuti karton odnosni isključujući crveni što će ga vjerojatno stajati kazne neigranje sljedeće prvenstvene utakmice.

Sve se zbilo u sučevoj nadoknadi vremena današnje utakmice 27 kola Hrvatski telekom Prve lige između Hajduka i Rijeke odigrane na splitskom Poljudu i okončane neriješenim rezultatom 1:1. Nakon jedne neuspjele polukontre Rijeke prvi je do lopte došao vratar Hajduka, a napadač Rijeke Čolak pokušao ga je svojim postavljanjem omesti u degažiranju lopte.

Kako sugerira tv-snimka, Čolak u prolazu nije ni pipnuo Leticu no mladi vratar svejedno se bacio na travnjak prevrćući se i jecajući kao gromom pokošen. Bio je to pravi teatar u režiji Karla Letice zbog kojeg je zaslužio i poneku nominaciju za glumačke nagrade! Nažalost, nasjeo je i sudac utakmice Igor Pajač iz Zeline koji je Čolaku pokazao drugi žuti karton.

https://www.facebook.com/BadbeatProsvjetitelj/videos/1596317410485535/

Srećom, sve se zbilo na samom kraju utakmice pa su brojčano oslabljeni Riječani izdržali do kraja bez primljenog zgoditka, no ostaje gorak okus zbog kazne koja nije dobro sjela ni Čolaku koji se nije prestao iščuđavati na travnjaku, ali sasvim sigurno ni treneru Rijeke Matjažu Keku kojem ovo stvara nove probleme u kompoziciji riječkog napada u sljedećoj utakmici.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari