U SUBOTU (17) RIJEKA-LOKOMOTIVA Kek: Naši ciljevi i motiv su jasni

Nogometaši Rijeke u subotu dočekuju Lokomotivu (Stadion HNK Rijeka, 17 sati) u okviru 23. kola MAXtv Prve lige.

– Nema puno vremena za odmor, u pitanju je regeneracija i priprema za novu utakmicu. Protivnik koji dolazi silno motiviran kao i svi protiv Rijeke, rekao je Matjaž Kek, trener Rijeke, na konferenciji za novinare uoči ogleda sa zagrebačkim prvoligašem.

– Izuzetno su dobro izgledali protiv Osijeka i to je za nas upozorenje. Prije svega razmišljamo o našoj ekipi, kako pripremiti ekipu i pronaći igrače koji će izdržati ritam. Ciljevi i motiv su jasni, uvjeren sam da ćemo uz pomoć pune Rujevice pružiti kvalitetnu predstavu uz respekt prema suparniku, zaključio je Kek.

Nakon što je zbog tri žuta kartona propustio ogled u Zaprešiću, Filip Bradarić vratio se u sastav Rijeke u pobjedi nad Osijekom.

– Već od četvrtka ujutro okrenuli smo se Lokomotivi. Mlada i poletna momčad koja će doći igrati na Rujevicu kao i svaki put dosad. Imamo dva dana za regeneraciju, nadam se da će stadion biti pun i da će nas navijači nositi kao i dosad. Naši ciljevi su jasni, prezentirati našu igru i idemo na pobjedu, ustvrdio je Filip Bradarić.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari