“Klape va Mandraće”, unatoč svim situacijama koje otežavaju organizacije i održavanje manifestacija, ove će godine doživjeti svoje 18. izdanje te će klape ponovno zapjevati i odličnim izvedbama “ozvučiti” Volosko.

Ova tradicionalna i omiljena manifestacija ove će se godine dogoditi u subotu 24. srpnja s početkom u 21 sat i to na prostoru vaterpolo igrališta te će se tako prilagoditi epidemiološkim mjerama. U programu kojeg će voditi Mario Battifiaca nastupit će osam klapa i to ženske klape Kastav, Oleum, Porto Re i Volosko te muške klape Skalin, Kastav, Krijanca i Liburnia. Uvjeti nastupa su ostali isti, možemo skoro reći i jedinstveni posljednjih godina što se tiče klapskih nastupa, manifestacija i festivala – klape nastupaju a capella, bez glazbene pratnje, a takva se izvedba posebno cijeni i daje pun naglasak samoj vokalnoj izvedbi.

UPRAVO SE ČITA

Organizator, Udruga MKM iz Opatije je za ovu prigodu osigurao 150 besplatnih ulaznica koje će se moći preuzeti na dan manifestacije od 19 sati i to ispred vaterpolo igrališta na posebnom punktu. Svaka osoba može preuzeti maksimalno dvije ulaznice i svaka ulaznica jamči sjedenje na tribinama vaterpolo igrališta. Na taj način će se poštivati epidemiološke mjere te osobe u publici neće trebati potvrde da bi uživale u nastupima klapa. Isto tako, organizator moli publiku da dođe nešto ranije prije početka kako se ne bi stvarale gužve na ulazu.

Volosko, koje je samo po sebi doista posebno i inspirativno mjesto, će tako po osamnaesti put ispuniti klapska pjesma vrsnih klapa i nastaviti tradiciju ove popularne manifestacije. Vidimo se u subotu “na vaterpolu”, od 21 sat!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari

Komentari