Turist tvrdi da ga je vlasnik restorana napao motikom: ”Pljunuo mi je u tanjur s hranom!”

Turist tvrdi da ga je vlasnik restorana napao motikom: ”Pljunuo mi je u tanjur s hranom!”

Početkom ovog tjedna u centru Stobreča odvijala se prava drama ispred jednog ugostiteljskog objekta.

Naime, jedan turist iz Poljske napadnut je od strane vlasnika jednog ugostiteljskog objekta u centru Stobreča.

“Dugo smo čekali ispred ugostiteljskog objekta da nas uopće puste unutra, nakon što smo uspjeli ući poslužio nas je vrlo neljubazan i bezobrazan konobar. Zbog toga smo odlučili otići i ipak ne jesti u tom restoranu. Nakon što smo pronašli mjesto u obližnjem restoranu na stobrečkoj rivi, napisao sam lošu recenziju na Google ovog restorana u kojem sam bio nezadovoljan uslugom”, započeo je gospodin priču za Dalmaciju Danas.

UPRAVO SE ČITA

Tvrdi da mu je potom vlasnik ugostiteljskog objekta o kojem je napisao negativnu recenziju, prišao u trenutku dok je jeo, pišu Vijesti.hr

“Nakon otprilike pola sata, gospodin prilazi mom stolu verbalno me napadajući te mi je pljunuo u lice, ali i u tanjur s hranom. Tada je nastao verbalni sukob između nas, jer kako da mu ne odgovorim na takvo ponašanje”, rekao je turist.

Stranac se, nakon što su mu se slegli dojmovi od napada, odlučio vratiti u ugostiteljski objekt iz kojeg je izašao nezadovoljan uslugom. Ali, navodi da to nije učinio iz razloga da nastavi sukob nego kako bi fotografirao vlasnika objekta te prijavio slučaj policiji.

“Dok sam držao mobitel u ruci, vlasnik ugostiteljskog objekta me je počeo udarati i napadao me motikom. On je bio jako ljut i revoltiran, a ja sam se bojao za svoj život. Nakon svega uzeo mi je mobitel i ruke i bacio ga o pod”, ispričao je turist.

U međuvremenu, policija je došla po dojavi građana koji su se okupili.

“Mene su priveli u policijsku stanicu, uhitili su me jer sam na poljskom jeziku uzvikivao psovku ‘j*** mac”, a  vlasnik nije priznao da mi je oštetio mobitel, i na kraju sam ja dobio sam kaznu od 500 kuna”, ispričao je za Dalmaciju Danas.

Vlasnik ugostiteljskog objekta ne želi davati nikakve izjave o tom događaju, od policije se čeka odgovor.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video? Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.

Komentari