UHVAĆENI NA KAMERI

BUDALA IMA SVUGDJE: Dvojica muškaraca lizali ruke u trgovini pa dirali meso i povrće

Ilustracija: Pixsabay

Policija je priopćila da je cijela trgovina morala biti temeljito dezinficirana, dok je hrana uništena

Dvojica muškaraca snimljena su u Sainsbury trgovini u Engleskoj dok ližu ruke i onda ih “brišu” posvuda u supermarketu. Takvim rukama prešli su preko mesa, povrća i hladnjaka. Kako piše Independent, policija je priopćila da je cijela trgovina morala biti temeljito dezinficirana, dok je hrana uništena.

Policija grada Lancashirea uhitila je muškarce nakon što su u javnost puštene njihove fotografije sa CCTV kamere. Inspektor James Martin kazao da ponašanje tih muškaraca ne bi bilo primjereno niti u vremenu bez epidemije koronavirusa te da je šokiran takvim ponašanjem jer u ovo krizno vrijeme hrana mora propasti zbog neodgovornih pojedinaca.

Razmišlja se da se takve ljude tretira kao teroriste

Otkada je počela pandemija koronavirusa došlo je do niza incidenata u kojima su pojedinci namjerno kontanimirali zalihe supermarketa te predmeta na javnim površinama poput klupa, stupova itd. U SAD-u primjerice postoje stroge kazne za takvo ponašanje jer se razmišlja da se takve ljude tretira kao teroriste.

Danas.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari