LUKSUZ “OKUPAN” SUZAMA RADNIKA: Pogledajte raskošnu vilu bivšeg čelnika Uljanika

Foto: Pixsell

Dok je Uljanik gomilao dugove, bivši šef uprave izgradio je luksuznu vilu koju iznajmljuje za 5.000 eura na tjedan.

Među čelnicima Uljanika koji su uhićeni u utorak u velikoj akciji policije i tužiteljstva je i bivši šef Gianni Rossanda, koji je svoju karijeru i počeo u Uljaniku, u Odjelu za financije.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Na čelo Uljanika je došao 2013. godine, a prije toga je bio financijski direktor. Rođen je 1968. godine u Puli. U rodnom gradu je završio i Fakultet ekonomije i turizma, na kojem je specijalizirao financije i stekao zanimanje diplomiranog ekonomista.

Photo: Dusko Marusic /PIXSELL

U Uljaniku je radio još kao student, a poslije završetka fakulteta zapošljava se u brodogradilištu kao ekonomski analitičar. Tri godine kasnije postaje direktor društva Uljanik Financijske usluge, a na tu je poziciju došao s pozicije voditelja financija Uljanik Strojogradnje.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

I dok su radnici Uljanika mjesecima čekali na svoje plaće, štrajkali i plakali, čini se da nekima i nije tako loše išlo.

Baš on, lani je dovršio gradnju luksuzne vile s bazenom u pulskoj Pješčanoj uvali.

Cijena noćenja kreće se od 2450 eura po tjednu, odnosno 350 eura po danu od prosinca do svibnja, dok u sezoni iznosi 5000 eura po tjednu, odnosno 715 eura po danu.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari