LUKSUZ “OKUPAN” SUZAMA RADNIKA: Pogledajte raskošnu vilu bivšeg čelnika Uljanika

Foto: Pixsell

Dok je Uljanik gomilao dugove, bivši šef uprave izgradio je luksuznu vilu koju iznajmljuje za 5.000 eura na tjedan.

Među čelnicima Uljanika koji su uhićeni u utorak u velikoj akciji policije i tužiteljstva je i bivši šef Gianni Rossanda, koji je svoju karijeru i počeo u Uljaniku, u Odjelu za financije.

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL

Na čelo Uljanika je došao 2013. godine, a prije toga je bio financijski direktor. Rođen je 1968. godine u Puli. U rodnom gradu je završio i Fakultet ekonomije i turizma, na kojem je specijalizirao financije i stekao zanimanje diplomiranog ekonomista.

Photo: Dusko Marusic /PIXSELL

U Uljaniku je radio još kao student, a poslije završetka fakulteta zapošljava se u brodogradilištu kao ekonomski analitičar. Tri godine kasnije postaje direktor društva Uljanik Financijske usluge, a na tu je poziciju došao s pozicije voditelja financija Uljanik Strojogradnje.

Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

I dok su radnici Uljanika mjesecima čekali na svoje plaće, štrajkali i plakali, čini se da nekima i nije tako loše išlo.

Baš on, lani je dovršio gradnju luksuzne vile s bazenom u pulskoj Pješčanoj uvali.

Cijena noćenja kreće se od 2450 eura po tjednu, odnosno 350 eura po danu od prosinca do svibnja, dok u sezoni iznosi 5000 eura po tjednu, odnosno 715 eura po danu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari