HIT NA MREŽAMA

Gospođa s viklerima upala na skup desničara: Iščupala im kablove i vikala ‘ustaše’

Foto: Twitter

U nedjelju su se u Dugom Selu okupili Neovisni za Hrvatsku (NHR), Hrvatska stranka prava (HSP) i Generacija obnove (GO) kako bi pred izbore građanima predstavili svoju političku platformu pod nazivom “Desna liga”.

Skup se nije svidio svakome pa tako se društvenim mrežama i medijima šire fotografije gospođe koja je, s viklerima u kosi, izašla iz svog doma, revoltirama glasnim okupljanjem desničara pred svojom zgradom.

Prema izjavama nekih koji su bili na skupu, piše Telegram, a koji su se kasnije požalili na društvenim mrežama i u desnim medijima, gospođa je bila toliko ljuta da je ljudima počupala kablove od razglasa, a navodno je vikala “ustaše” i pokušala skinuti jednu HOS-ovu zastavu.

U policiju su rekli da je 74-godišnjakinja zaista omela događanje, zbog čega je prijavljena za remećenje javnog reda i mira. Kako kažu, dama se nije žalila na politiku okupljenih, već na buku.

“Dobili smo dojavu o remećenju javnog reda i mira na Arcusovom trgu. Riječ je o 74-godišnjoj ženskoj osobi koja se nije žalila na skup već joj je smetala buka. Prijavljena je zbog remećenja javnog reda i mira”, rekli su iz policije.

https://www.facebook.com/210640959493487/photos/a.225387884685461/676274719596773/?type=3

Bez obzira na njezine razloge, gospođa je u međuvremenu proglašena borcem protiv desničara. I dok je neki na Twitteru i Facebooku zbog toga nazivaju herojem, a drugi  je  nazivaju je “skojevkom” i raznim drugim imenima.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari