JOŠ JEDAN SLUČAJ S TENISKOG TURNIRA

I Goran Ivanišević pozitivan na koronavirus! Nakon dva negativna testa, treći – pozitivan

Photo: Kids' Day teniskog megaspektakla Adria Toura održan na zadarskom Forumu (Dino Stanin/PixSell)

Naš proslavljeni tenisač, Goran Ivanišević pozitivan je na korona virus!

Direktor turnira Adria Tour u Zadru i trener tenisača Novaka Đokovića, koji se također zarazio virusom COVID 19, sam je na svom Instagram profilu podijelio ovu vijest

“Nažalost, nakon dva negativna testa u posljednjih 10 dana, upravo sam saznao rezultate današnjeg, trećeg testa i on je pozitivan na Covid-19. Osjećam se dobro i nemam nikakvih simptoma. Želim obavijestiti sve koji su bili u kontaktu sa mnom na činjenicu da sam Covid-pozitivan i zamoliti ih da poduzmu sve potrebne korake da zaštite sebe i svoje bližnje. Ja nastavljam s ranije započetom samoizolacijom. Želim svim zaraženima što skoriji oporavak”, piše u njegovoj objavi.

https://www.instagram.com/p/CB5TaK8p77a/?utm_source=ig_embed

Podsjetimo, prvi tenisač koji je sudjelovao na Adria touru koji se održavao u Zadru i koji je objavio informaciju da je zaražen je bugarski tenisač Grigor Dimitrov, a pozitivan na korona virus je i naš tenisač Borna Čorić, kao i Novak Đoković te još nekolicina sudionika turnira.

Zbog pojave korona virusa otkazano je finale turnira koji se nakon Hrvatske trebao nastaviti u BiH.

 

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari