SREĆA I PONOS

Ma ovo je preslatko! I najmlađe navijače u vrtiću obuzela euforija: ‘Dečki nema predaje!’; Svi su uz Vatrene!

‘Kad uđu momčadi, krenu himne onda krene uzbuđenje, naboj..teško je to gledati. Lakše je, moram priznati biti u toj koži kad ti moraš utjecati na nešto, teže je ovako kad se samo možeš živcirati’, kazao je Valent Sinković.

Uskoro počinje velika polufinalna utakmica između Hrvatske i Argentine, a euforija je na vrhuncu. Uzbuđeni su svi – od najstariji do najmlađih, a poruke podrške stižu sa svih strana.

Uz Vatrene je svaki dio Hrvatske vojske kao i ministar Banožić.

“S Vatrenima u boj! Za Hrvatsku i narod svoj! Dragi Vatreni, pripadnici Hrvatske vojske su uz vas. Letite po terenu i visine su zajamčene. Vjerujemo u vas i vi ste nam inspiracija”, poručuju iz Hrvatske vojske.

Ministar Mario Banožić kazao je: “Vatreni čestitam na svim vašim pobjedama. Velika ste inspiracija za hrvatsku vojsku i Ministarstvo obrane. S razlogom vas zovu ministrima obrane. Nastavite tako i dalje i čekamo vas u Hrvatskoj”.

Svake godinu veliku pomutnju naprave i naši rukometni reprezentativci, a večeras će oni, zbog kojih svake godine redovno ne dišemo i gubimo živce, to isto prolaziti s nama. Utakmicu će tako pratiti i legendarni Domagoj Duvnjak i Željko Musa koji svim srcem zahvaljuju Vatrenima i šalju im snažnu potporu.

“Dragi naši Vatreni, želim vam svu sreću večeras protiv Argentine. Već ste nas učinili ponosnima i sretnima i na tome jedno veliko hvala. Vi ste definitivno naši pobjednici. Želim vam od srca da ostvarite svoje snove”, poručio je Duvnjak.

Kao jedno, večeras će disati i brojni veliki hrvatski sportaši od tenisača Marina Čilića do braće Sinković koji otkrivaju kako podnose stres i uzbuđenje tijekom napetih utakmica.

“Svaki trenutak, svaki gol, svaka utakmica znači jako puno, ali kao sportaš mislim da proživljavam na drugačiji način gubljenje živaca tijekom svih utakmica”, tvrdi Čilić.

“Kad uđu momčadi, krenu himne onda krene uzbuđenje, naboj..teško je to gledati. Lakše je, moram priznati biti u toj koži kad ti moraš utjecati na nešto, teže je ovako kad se samo možeš živcirati”, kazao je Valent Sinković.

“Vatreni, večeras dajte sve od sebe. Argentina nije nikakav veći zalogaj od Brazila. Kako pjesma kaže, što je nekad bio Brazil, to je sada Hrvatska. Želim vam ulazak u finale. Donesite si jedan lijepi suvenir za cijeli život, medalju oko vrata, riješite to sada odmah. Pamet u glavu, brzinu u noge i zabite samo jedan gol više”, kazao je veslač, Damir Marin.

Vesele se i oni najmlađi koji se zabavljaju uz pjesme i jedva čekaju veliki okršaj kao i zagrebački vatrogasci te djelatnici Rebra.

Veliku podršku šalje nogometni klub DOŠK Drniš. Žitelji drniškog kraja, djeca, igrači, okupili su se na nogometnom igralištu Podvornica kako bi dali podršku našim Vatrenima u večerašnjoj utakmici. Drniš je uz vas “neka pati koga smeta”, poručuju.

Još sitno brojimo do velikog spektakla u Kataru stoga nam samo preostaje sjesti, gledati i preživjeti utakmicu te vidjeti hoće li Hrvatska i drugi put izboriti veliko finale Svjetskog prvenstva i biti na korak do naslova prvaka svijeta, donosi RTL Danas.hr.

Foto: Danas.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari