NITKO NEMA SIMPTOME

U PGŽ 6 novozaraženih osoba! U Hrvatskoj jutros potvrđeno više od 30 novih slučajeva

Foto: Ilustracija (Mateol Levak/Riportal)

U Hrvatskoj se u odnosu na podatke od jučer bilježi novi rast broja zaraženih

U PGŽ danas imamo šest novozaraženih osoba, vezano za već utvrđena žarišta unutar Hrvatske i nama susjednih država (Slovenija i BiH).

Od šest novozaraženih, 4 su kontakti zaraženih od jučer, a dva su vezana za pomoračka zanimanja.

Pomorac koji je došao iz inozemstva i jedan pomorac koji je, zbog posla, u kontaktu s pomorcima, odlazi na brodove i u kontaktu je s pomorcima iz drugih zemalja jer je to njegov posao.

Svi su na kućnom lječenju, u samoizolaciji. Asimptomatski su.

Hrvatska je u četvrtak zabilježila gotovo rekordnih 95 novozaraženih koronavirusom. U odnosu na jučerašnje rojke koje iznio Stožer, neslužbeno se doznaje da je potvrđenih novih zaraza diljem zemlje više od 30.

Međutim, kako se neslužbeno saznaje, nadležni ne očekuju da će broj zaraženih danas biti veći nego jučer, već bilježe usporavanje broja novozabilježenih zaraza.

Podsjetimo, jučer je broj zaraženih na razini države bio 95, a nakon toga je u popodnevnim satima grad Zagreb prijavio još 18 potvrđenih slučajeva. Ukupno je u Zagrebu 97 zaraženih, prema tim podacima, a oni će ući u ukupnu brojku koju će objaviti Nacionalni stožer oko 14 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari