PREPIRKA

”Ja izmigoljio iz rupe?!?” Pogledajte kako je pulmolog Srića odgovorio Milanoviću

Foto: Pixsell, Printscreen

Predsjednik Republike se u svom arogantnom stilu istresao na pulmologa Sašu Sriću koji ga je kritizirao zbog njegovih stavova o nošenju maski i cijepljenja. Zvali smo za komentar dr. Sriću koji mu nije ostao dužan, evo njihovog fajta.

”Kažem, neki ljudi će se morat vratiti u anonimnost svojih dosadnih i bezveznih života, koji su njima bezvezni, a ustvari ne moraju bit. A ako žele pozornost neka idu na Facebook”, rekao je predsjednik Republike Zoran Milanović.

Više u videoprilogu RTL-a:

”Tko je taj čovjek? U čije ime govori? Ja sam razgovarao sa nekoliko njegovih kolega koji su stariji od njega koji ga smatraju lupetalom koje to radi samo radi pozornosti ako govorimo o istoj osobi, eto”, izjavio je Milanović.

Pulmolog je odgovorio.

”Hvala predsjedniku Milanoviću na riječima kojima zapravo, ne da vrijeđa mene nego vrijeđa praktički cijelu struku, sve liječnike i sve sestre. ako je lupetati boriti se, prije svega za naše pacijente, boriti se protiv ove pandemije, onda zaista lupetam. Ako se ne varam, predsjednik Milanović je rekao da sam izmigoljio iz rupe da bi se prezentirao javnosti”, rekao je pulmolog Saša Srića.

”Svako je bio u svojoj rupi, ja sam u rupi krenuo u najteža vremena, ne cijepljen, boreći se na prvim linijama spašavajući ljude u pandemiji. u to vrijeme predsjednik Milanović je bio u rupi koja se zvala Slovenska, budući da je tamo bilo viška mesa”, komentirao je pulmolog.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari