KOMENTAR ZORANA ŠPRAJCA: Poruka ministra Šustara djeci je jasna – ako imate novaca, što će vam škola!

Poruka djeci je jasna, u školu mora ići samo onaj tko nema novaca za skijanje, što ima smisla jer, ako imate novaca, šta će vam škola.

Ministar Predrag Šustar koji u svom kratkom mandatu nije napravio ništa osim štete odlazi sa stilom: povijest će ga pamtiti kao ministra obrazovanja koji je odlučio da polugodište prvi put počne – u četvrtak!

Nakon školskih praznika, učenici će u klupe sjesti 12. siječnja, što pada na četvrtak.

U ministarstvu kažu kako su morali tako napraviti zbog maturanata kojima nastava završava ranije pa u suprotnom ne bi uspjeli “odraditi” potreban broj radnih dana.

Ali, školama su dopustili da onima koji se u to vrijeme nalaze na skijanju opravdaju sate. Dakle, ako ste išli na Cmrok na sanjkanje, onda neopravdani. Ako ste išli baki na selo onda isto neopravdani. Ako ste sjedili kod kuće, isto neopravdani.

Poruka djeci je jasna, u školu mora ići samo onaj tko nema novaca za skijanje, što ima smisla jer ako imate novaca šta će vam škola.

Zoran Šprajc

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari