KOMENTAR ZORANA ŠPRAJCA Tolušićevi kvadrati i roštiljčić nadmašili su sve HDZ-ove ministre u sukobu interesa i pod istragama

Ovog puta ministar se nije vadio na agro-mafiju nego nas je zabavio sa svojim izjavama

Veselo je ovih dana u vodstvu HDZ-a jedni su pod istragom da se bave špijuniranjem, a drugi zbog utaje u imovinskoj kartici i sukoba interesa.

Na tom terenu najjači su HDZ-ovi ministri. Dosad je već zablistala Gabrijela Žalac kojoj je prijatelj u dvorištu parkirao Mercedes, Goran Marić kojem je prijatelj prodao vikendicu, ali sada ih je sve nadmašio Tomislav Tolušić kojemu je prijatelj sagradio kuću.

Naravno svi prijatelji su bili u poslovnim odnosima s njihovim ministarstvima i županijama, pobjeđivali na raznim natječajima pa su i cijene po onome što je poznato javnosti bile prijateljske. Koliko prijateljske, a koliko protuzakonite to će istražiti Povjerenstvo za sprečavanje sukoba interesa.

Ministar Tolušić ovog puta se, recimo, nije vadio na agro-mafiju nego nas je zabavio sa svojim izjavama da mu je dvorišna zgrada od 120 kvadrata s klimom, roletama i pomičnim staklenim vratima zapravo obična roštiljarnica, a da mu je katastar u kvadraturu njegove kuće upisao i veličinu njezina krova pa je zato došlo do nesrazmjera između broja kvadrata u katastru i onih koje je prijavio u imovinskoj kartici.

Obzirom da prvi put čujemo da katastar u stambenu površinu nekog objekta uračunava i površinu krovišta, nema razloga da ministru Tolušiću ne povjerujemo sve što kaže.
Zoran Šprajc

Više u VIDEOPRILOGU:

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari