U SUBOTU UJUTRO: Sudionici inicijative „Upoznajmo svoj grad da bismo ga više voljeli“ organizirano posjećuju Drenovu

Ilustracija

Uz stručno vodstvo, građani i građanke imaju priliku posjetiti Zavičajni muzej Drenove, obići okolne lokalitete te se upoznati s djelovanjem drenovskih udruga „Dren“ i „Bez granica“

Volonterke programa Upoznajmo svoj grad da bismo ga više voljeli ovaj mjesec organizirale su posjet Drenovi. Posjet će se održati u subotu 1. listopada s početkom u 10:00 sati.

zgrada granica drenova

Uz stručno vodstvo, građani i građanke imaju priliku posjetiti Zavičajni muzej Drenove, obići okolne lokalitete te se upoznati s djelovanjem drenovskih udruga „Dren“ i „Bez granica“.

Do Drenove možete putovati s organizatorima autobusom na liniji broj 5 (autobus 1. zone) koji kreće s Jelačićevog trga. Okupljanje građana bit će na toj stanici u 9:15 sati.

Foto: Petar Fabijan
Foto: Petar Fabijan

Kao i uvijek, ukoliko se netko odluči prošetati do Drenove ili doći vlastitim automobilom, može se pridružiti ostalima na autobusnoj stanici Frkaševo (neposredno prije skretanja za Groblje, Ul. Braće Hlača) u 9:50.

Armada Drenova
Armada Drenova

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari