RIJEKA I ANCONA „NADOHVAT RUKE“: Letovi preko Raba za Anconu četiri puta tjedno!

European Costal Airlines kreće s povezivanjem Rijeke (via Rab) s Anconom!

Zračna linija hidroavionima održavat će se četiri puta tjedno – svakog ponedjeljka, srijede, petka i nedjelje. Cijene karata možete provjeriti na mrežnim stranicama European Costal Airlines-a (zasad 720 kuna po smjeru za putovanje od zračne luke Rijeka do Ancone) i one su zasigurno nešto više od putovanja brodom ili automobilom, no prednost u brzini putovanja je nemjerljiva – praktički za nešto više od 60 minuta preko Raba možete biti u centru Ancone, gdje možete obaviti potrebno i za isto toliko vremena se vratiti kući!

ancona rijeka karta

Iz Rijeke hidroavioni polaze sa zračne luke na Krku prema zračnoj luci Falconara u Anconi. Na liniji će letjeti zrakoplovi tipa Dash DHC-8 Twin Otter

Tijekom jesenje sezone letova ECA također održava redovite linije sa otocima pri čemu su zračnim linijama povezani Korčula, Hvar, Lastovo, Vis, Rab i Mali Lošinj sa obalnim zračnim lukama Split, Rijeka, Zadar i Pula, što je i bila početna ideja ECA prilikom pokretanaj projekta prije dvije godine.

Karte možete kupiti i online te osobno u Zračnoj luci Rijeka.

Za ostale informacije kontaktirajte telefonski broj: +385 51 841 222 ili +385 (0) 21 444 888.

hidro000

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari