SAŽETAK RIJEKA-INTER 1:0 Andrijašević: Ovakve pobjede su najslađe!

Nogometaši Rijeke pobijedili su Inter 1:0 u utakmici 13. kola MAXtv Prve lige. Jedini pogodak postigao je Franko Andrijašević u 67. minuti

Mišić je izveo slobodan udarac, a Andrijašević odličnim udarcem glavom zatresao mrežu Intera. Rijeka je tako stigla do 11. prvenstvene pobjede ove sezone, te je zadržala šest bodova prednosti ispred drugoplasiranog Dinama.

U videu pogledajte sažetak utakmice.

Bio je to trenutak u kojem su eksplodirale tribine. Iako je napadala cijelu utakmicu, činilo se da bi se Inter ponovo mogao Rijeci otkinuti dva boda.

Sve do 67. minute kada je Franko Andrijašević sjajnim trzajem glavom zatresao mrežu zaprešićke momčadi. Pogodak vrijedan tri boda. Skandiranje nakon utakmice pokazalo je što publika misli o igri Andrijaševića.

– Bila je teška utakmica. Pokazali smo karakter, pišu se tri boda. Da smo na početku zabili neke prilike bilo bi lakše igrati, ali ovakve pobjede su najslađe, rekao je Franko Andrijašević.

franko-andrijasevic-gol-inter

Rijeku ovoga tjedna očekuje prvo gostovanje u srijedu kod Rudeša (14 sati) u Kupu Hrvatske, dok u nedjelju izabranici Matjaža Keka gostuju kod Lokomotive (15 sati) u okviru 14. kola MAXtv Prve lige.

– Ovo je sad naporan tjedan, idemo iz utakmice u utakmicu, zaključio je Franko Andrijašević.

Pogledajte izjavu Franka Andrijaševića nakon utakmice protiv Intera

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari