U ZAGREBU

Poduzetnici potvrdili današnji prosvjed protiv mjera: ”Dosta je dvostrukih mjerila! Hoćemo raditi!”

Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Udruga Glas poduzetnika danas organizira prosvjed protiv mjera koje je donio Stožer, a kojim je zabranjen rad ugostiteljskim objektima.

Prosvjed počinje u 10 sati, a održava se na Trgu bana Jelačića u Zagrebu. – Dosta nam je nepravde koju poduzetnici trpe od početka krize, dosta nam je najvećih poreza u Europskoj uniji, dosta nam je dvostrukih mjerila i dosta nam je diskriminatornih odluka, piše Večernji.hr

Zašto Hrvatska ne bi bila zemlja puna mogućnosti, pravde, prilike za rad i blagostanja. Smatramo da imamo sve što je potrebno kako bismo bili prosperitetna i konkurentna zemlja, ali vrijeme je da Vlada Republike Hrvatske konačno posluša stručnjake i poduzetnike – napisali su u pozivu na prosvjed. Istaknuli su kako je važno pridržavati se epidemioloških mjera, nositi masku i držati distancu.

– Formirat će se jedan red s razmacima između ljudi te će jedna po jedna osoba moći reći svoju poruku. Molimo da poruke budu pristojne. Psovanje je strogo zabranjeno – stoji u poruci Glasa poduzetnika.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari