SUDI MU SE U RIJECI: Aleksandar Neradin lagao u prijavi za Big Brother, ekspresno izbačen iz showa!

„Potpisivanjem ugovora s RTL-om svi natjecatelji, između ostaloga, garantiraju da nisu kazneno gonjeni niti pravomoćno osuđivani“, stoji u očitovanju RTL-a

Aleksandar Neradin, jedan od natjecatelja RTL-ovog reality showa Big Brother, u rekordnom roku izbačen je iz popularnog reality showa.

Iz RTL-a su se odmah očitovali o slučaju:

“Potpisivanjem ugovora s RTL-om, svi natjecatelji, između ostaloga, garantiraju da nisu kazneno gonjeni niti pravomoćno osuđivani. U slučaju povrede bilo koje ugovorne odredbe, pa tako i zbog povrede istinitosti podataka i jamstava, RTL ima pravo raskinuti ugovor. Navedeno vrijedi i za Aleksandra Neradina, koji nije više dio projekta Big Brother 2018.”, stoji u očitovanju.

Aleksandar Neradin, saznalo se, optužen je za pedofiliju.

Na stranicama Županijskog suda u Rijeci navodi se kako je Aleksandar Neradin optužen za kazneno djelo iz stavka 5, iz članka 158. Kaznenog zakona.

Članak 158. Kaznenog zakona propisuje postupak kažnjavanja spolne zlouporabe djeteta mlađeg od petnaest godina.

Sjednica optužnog vijeća zbog Neradinovog slučaja, kako se može vidjeti na stranicama Županijskog suda u Rijeci, održana je 27. veljače 2017. godine a suđenje Neradinu nastavilo se 23. siječnja 2018., četiri dana prije početka Big Brothera.

Neradin je produkciji potpuno zatajio da se protiv njega vodi sudski postupak. No zbog činjenice da je žrtva maloljetna postupak je proglašen tajnim pa produkcija nije mogla provjeriti stavku iz mnjegove prijave da nije kažnjeno gonjen.

Predstavljajući se prilikom ulaska u Big Brother kuću, Aleksandar Neradin je rekao kako ima 32 godine i dolazi iz Makarske. Naveo je da je zaposlen kao grobar.

Neradin, kako navodi za RTL, smatra da je iznadprosječno inteligentna osoba.

“Danas su ljudi glupi k’o stup. Dok drugi u svoje slobodno vrijeme sjede po kavama ogovarajući kolege, ja sam netko tko shvaća stvari”, tvrdi Neradin.

“Ne vjerujem apsolutno nikomu, svi su me izdali i zato sam došao raditi tu gdje i radim, jer me nitko neće zeznuti, jer svi spavaju”, rekao je Makaranin i pohvalio se brojem žena s kojima je imao avanture za jednu noć.

“Svašta sam radio. Počeo sam raditi još dok sam bio dijete. Prodavao sam srećke za lutriju, a onda sam radio u jednom restoranu te poslije napokon ostvario želju da se zaposlim na brodu. Tu sam prošao sve što me zanimalo vezano za žene, i debele i mršave, i ružne i lipe, svakakve, i to mi je i bio cilj. Uglavnom, kada su se počele nagomilavati sve te žene, shvatio sam da se nekima ne sjećam ni imena i onda sam počeo zapisivati. Išlo je do nekih 140”, rekao je za RTL Aleksandar Neradin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari