ČITATELJI UPOZORAVAJU: Na Biviju vozači parkiraju automobile na samoj plaži – gdje je policija?

Foto: Čitatelj

„Snađi se druže“ krilatica je koje se mnogi pridržavaju bez obzira na pravila i norme ponašanja

Čitatelj portala Riječanin upozorio nas je danas na praksu koja je sve češća na Biviju: na novoobnovljenoj plaži neki nesavjesni vozači grabe priliku da odmah ujutro parkiraju svoje limene ljubimce tik uz more, na plažnom pojasu, sve kako bi valjda direktno iz automobila mogli uskočiti u more.

Naš čitatelj prosvjeduje jer ovakva slika ne samo da remeti uobičajeni „plažni red“ a automobili oduzimaju „životni prostor“ kupačima, već nije u skladu niti s ekološki prihvatljivim ponašanjem uz najvredniji prirodni resurs koji nam je na raspolaganju za uživanje – naše more.

Usto, čitatelj se pita – gdje su komunalni redari ili policija koji bi trebali uredovati u ovakvim situacijama i kažnjavati nesavjesne vozače?

„Snađi se druže“ očito je i u Rijeci krilatica je koje se mnogi pridržavaju bez obzira na pravila i norme ponašanja ili društvene sisteme koji se mijenjaju kroz deseteljaća. Nekultura je jednostavno nekultura, svugdje i uvijek…

Foto: Čitatelj

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views