ROK ZA PRIJAVU 15. SVIBNJA

SUDJELUJTE I VI! Pokrenut 5. foto natječaj „Volim svoju županiju“

Hrvatska zajednica županija pokrenula je peti po redu foto-natječaj „Volim svoju županiju“ kako bi ljubitelje fotografije potaknula da kroz objektive svojih fotoaparata zabilježe ono najbolje od županija u kojima žive.

Pozivaju sve kreativce da prijave svoje najbolje fotografije koje uključuju zanimljivosti – ljude, životinje, znamenitosti, skrivene detalje pojedinih županija – u kombinaciji s prirodnim ljepotama, kulturnom i prirodnom baštinom s područja svojih županija.

Rok za prijavu je do 15. svibnja, na internetskoj adresi gdje se ujedno nalaze i detalji natječaja.

Svaki autor može poslati najviše tri fotografije, a osigurane su nagrade za najbolje u dvije kategorije – prema mišljenju stručnog žirija te za fotografiju s najvećim brojem prikupljenih lajkova unutar aplikacije Volim svoju županiju.

Pravo sudjelovanja u natječaju nemaju sudionici koji su u prethodnim natječajima „Volim svoju županiju“ u razdoblju od 2016. do 2019. godine osvojili jednu od nagrada za prvo mjesto u kategorijama fotografija s najviše lajkova i dijeljenja.

Projekt „Volim svoju županiju“ započeo je 2016. godine s ciljem poticanja građana na promociju vlastite županije, a prošle je godine prijavljeno više od 3600 fotografija iz svih hrvatskih županija.

Iz svake županije bira se po jedna fotografija u postav putujuće izložbe koja obilazi županije doprinoseći buđenju regionalnog identiteta.

Predsjednica ovogodišnjeg žirija ponovno je profesionalna fotografkinja Mare Milin.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari