ONA NIJE POZITIVNA

Ravnateljica NZJZ Splitsko-dalmatinske županije završila u samoizolaciji zbog člana obitelji pozitivnog na koronavirus

Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Ravnateljica Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Splitsko dalmatinske županije, prim.dr.sc. Željka Karin od danas se nalazi u samoizolaciji nakon saznanja kako je član njene obitelji pozitivan na covid infekciju.

Po saznanju te informacije, dr. Karin obavila je testiranje na covid infekciju, a po pristiglom rezultatu testa potvrđeno je da  nije pozitivna na covid infekciju.

”Poštujući sve epidemiološke mjere dr. Željka Karin nalazi se u samoizolaciji”, priopćili su iz Stožera Civilne zaštite Splitsko dalmatinske županije.

Zaražen načelnik Načelnik Stožera Požeško-slavonske županije

Podsjetimo, Načelnik Stožera civilne zaštite Požeško-slavonske županije Vedran Neferović potvrdio je da je zaražen koronavirusom.

“Neferović je pozitivan na koronavirus, a u samoizolaciji su pročelnica za društvene djelatnosti i ravnatelj centra 112. Ne očekujemo druge podatke o zarazama. Neferović je bio na moru na godišnjem. Evidentirali smo kontakte. Pratit ćemo stanje među djelatnicima. Za sve djelatnike je obvezno nošenje maski”, kazao je župan Alojz Tomašević na konferenciji za novinare.

Osim njega, zaražen je i ačelnik Stožera civilne zaštite Zadarske županije Šime Vicković.

“Dragi prijatelji, želim vas obavijestiti da sam pozitivan na koronavirus. Simptome sam osjetio jučer tijekom jutra te zbog preventivnih razloga nisam išao na radno mjesto, već sam posao radio od kuće. Želeći biti maksimalno odgovoran naručio sam se na testiranje koje je provedeno tijekom današnjeg dana, a koje je pokazalo pozitivan nalaz na COVID-19. Izolaciju ću provesti na kućnoj adresi u Zemuniku Gornjem. Epidemiolozi obrađuju sve moje kontakte.

Osjećam se dobro. Simptome, odnosno temperaturu, imao sam samo jedan dan. Već danas se osjećam puno bolje, ali se pokazalo dobrom odlukom da se idem testirati. Koliko budem mogao, posao ću odrađivati od kuće, a sve ostale stvari prema dogovoru s članovima županijskog Stožera civilne zaštite.

Čuvajte sebe i druge i ostanite odgovorni”, napisao je Vicković na svom Facebooku.

 

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari